Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری خراسان جنوبی با بیان این که ۷ دفتر خدمات الکترونیکی قضایی در خراسان جنوبی راه اندازی شده است گفت: از ابتدای امسال بیش از ۳۵۰ هزار ابلاغیه صادر شده که از این تعداد ۲۰۰ هزار ابلاغیه الکترونیکی بوده است.

عباس اسماعیلی، معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی وقضایی خبرگزاری میزان به تشریح اقدامات انجام شده در این معاونت پرداخت و گفت: قوه قضاییه از مرداد سال گذشته در اجرای ماده ۱۷۵ و ۱۷۶ قانون عالی دادرسی کیفری، اقدام به راه‌اندازی ثبت نام ابلاغ الکترونیکی اوراق قضایی در تمام کشور کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در خراسان جنوبی نیز هم پای سایر دادگستری‌های کشور در ورودی‌های دادگستری افرادی مستقر شده‌اند و ثبت نام الکترونیکی از افراد انجام می‌شود.

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری خراسان جنوبی اظهار کرد: در گذشته که ابلاغ به صورت سنتی انجام می‌شد آدرس‌ها شناسایی نمی‌شد و یا افراد نقل مکان کرده بودند و یا آدرس‌هایی که داده می‌شد وجود خارجی نداشت و امکان شناسایی افراد نبود.

اسماعیلی حفظ حریم خصوصی افراد را یکی از مهمترین مزایای راه اندازی سامانه ابلاغ الکترونیکی بیان کرد و گفت: کاهش زمان رسیدگی، کاهش هزینه‌ها و شناسایی محکومین حرفه‌ای و سابقه‌دار از دیگر مزایای سامانه ابلاغ الکترونیکی است.

وی با بیان این‌که از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۳۵۰ هزار ابلاغیه صادر شده است، افزود: از این تعداد ابلاغیه ۲۰۰ هزار ابلاغیه الکترونیکی بوده است و بعد از صدور هر ابلاغیه یک پیامک به فرد داده می‌شود و کمتر از یک و نیم روز توسط مخاطب مشاهده شده است.

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری خراسان‌جنوبی با بیان این‌که ۷۸ درصد ابلاغیه‌ها به صورت واقعی بوده است، گفت: تعداد ابلاغیه‌های سنتی از ۲۷ درصد تجاوز نکرده است و تاکنون بیش از ۱۰ درصد مردم خراسان جنوبی در سامانه ثنا (ثبت نام ابلاغ الکترونیکی) ثبت‌نام کرده‌اند.

اسماعیلی از راه‌اندازی دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی خبر داد و تصریح کرد: در خراسان‌جنوبی ۷ دفتر خدمات الکترونیکی قضایی راه اندازی شده است که دو دفتر در بیرجند و سایر دفاتر در شهر‌های طبس، بشرویه، قائن، نیمبلوک و فردوس افتتاح شده‌اند و با ایجاد این دفاتر دیگر نیازی به مراجعه به دادگستری‌ها وجود ندارد.

وی با بیان این‌که در فاز اول، دادخواست‌های حقوقی در صلاحیت محاکم در این دفاتر انجام می‌شود، افزود: از این هفته دادخواست‌های تجدیدنظر و دادخواست‌های حقوقی در صلاحیت شورا‌های حل اختلاف، انجام امور اداری دادخواست‌ها در دفاتر خدمات قضایی انجام خواهد گرفت و در حقیقت دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی انجام امور اداری دعاوی حقوقی توسط خود مردم است.

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری خراسان جنوبی با بیان این‌که در حال حاضر بیش از ۶۵ درصد ابلاغیه‌ها به صورت الکترونیکی انجام می‌شود، گفت: با ایجاد دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی امکان ارسال دادخواست به کلیه نقاط کشور فراهم شده است و نیازی به مراجعه حضوری نیست.

اسماعیلی، "هر شهروند یک شناسه قضایی" را شعار قوه قضاییه بیان کرد و خاطرنشان کرد: تمام افراد می‌توانند در این سامانه ثبت نام کنند و در ورودی دادگستری‌های خراسان جنوبی به صورت رایگان ثبت نام انجام می‌شود.

وی افزود: مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در سامانه ثنا کارت ملی، کد پستی و شماره تلفن همراه که شخص در زمان ثبت نام به همراه دارد و همچنین امکان ویرایش اطلاعات در این سامانه وجود دارد.

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری خراسان جنوبی با بیان این‌که در آینده لوایح تقدیری از طریق دفاتر الکترونیکی قضایی انجام خواهد شد، گفت: ارائه هر گونه خدمات قضایی به افراد حقیقی و حقوقی منوط به ثبت نام اوراق قضایی است.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۲۸۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است

به گزارش صدای ایران به نقل از ایرنا،دکتر فریبرز درویش روزجمعه افزود: این اتفاق ۲ روز گذشته در این بیمارستان رخ داد که متاسفانه همراهان و خود بیمار در اقداماتی کاملا غیر قانونی پرستار را مورد ضرب و شتم قرار دادند که از ناحیه سر و صورت به شدت آسیب دیده است.

وی اظهار کرد: این افراد به علت مراجعه زیاد بیماران آستانه تحمل آنان در ارائه خدمات پایین آمده بود که شروع به فحاشی و ضرب و شتم این پرستار که در نهایت او را زخمی کردند.

این مسوول اظهار داشت: در زمان حاضر این پرستار یک شب در این بیمارستان بستری بوده و برای ادامه درمان هم اکنون در منزل بستری است.

رئیس بیمارستان تامین اجتماعی رازی چالوس گفت: هم اکنون شکایتی علیه ضاربان که دست کم چهار نفر بوده از سوی واحد حقوقی این مرکز درمانی انجام گرفته و امیدوارم هر چه زودتر به پرونده این افراد خاطی رسیدگی شود.

بیمارستان تامین اجتماعی رازی چالوس با داشتن حدود ۷۰تخت مصوب شامل بخش‌هایی از جمله داخلی، جراحی، زنان و زایمان، گوش، حلق و بینی، چشم پزشکی، اطفال، رادیولوژی، آزمایشگاه، داروخانه و ... به طور شبانه روزی به بیماران غرب مازندران خدمات ارائه می‌دهد.


نور، نوشهر، چالوس، عباس آباد، تنکابن و رامسر از شهرستان‌های غربی مازندران به شمارمی آیند.

دیگر خبرها

  • از سرگیری عمره‌ دانشجویی از هفته جاری/ دور جدید اعزام به عمره از ابتدای ماه صفر
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • بارش بیش از ۲۰۰ میلی متر باران از ابتدای سال آبی
  • جزییات دستگیری 4 نفر از چهار نفر از اراذل و اوباش در ارومیه
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است
  • نگاهی به سیلابی شدن روستای دره گزان بر اثر بارش باران + فیلم