Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کل دادگستری استان کردستان بر ضرورت مختومه نمودن پرونده‌های معوق و مسن تاکید کرد و اظهار داشت: بیش از ۸۸ درصد از ابلاغیه‌ها نیز در حوزه قضایی شهرستان بیجار بصورت الکترونیکی صادر می‌شود.

خبرگزاری میزان – در راستای تحقق اهداف طرح تحول دستگاه قضایی از حوزه‌های قضایی شهرستان بیجار و بخش حسن آباد یاسوکند بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام والمسلمین سیدحسین حسینی به همراه معاونین خود از بخش‌های مختلف دادسرا و محاکم این حوزه‌های قضایی بازدید و ضمن رسیدگی به مشکلات حقوقی برخی از مراجعین، دستورات لازم برای حل مشکلات آن‌ها را صادر کرد و ضمن نظارت بر حُسن انجام امور و مشاهده روند رسیدگی‌ها در شعب مختلف، از سوی مسئولین مربوطه در جریان آمار ورودی و موجودی پرونده‌ها قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری استان کردستان انجام بازدید‌های دوره‌ای از حوزه‌های قضایی را بخش مهمی از سازوکار نظارتی برشمرد و با تأکید مضاعف بر ضرورت اعمال نظارت‌های قانونی پیوسته از سوی دادستان‌ها نسبت به عملکرد قضات در صدور قرار‌های تأمین کیفری تصریح کرد: دادستان‌ها باید بر عملکرد قضات نظارت مستمر داشته باشند.

بیشتر بخوانید: انجام ۹۰ درصد ابلاغیه‌ها به‌صورت الکترونیکی در استان آذربایجان شرقی

رئیس شورای قضایی استان کردستان در ادامه این بازدید اظهار داشت: در ۱۰ ماهه امسال تعداد ۲۰ هزار و ۹۷۱ فقره پرونده به دادگستری و شورای حل اختلاف بیجار وارد شده که از این تعداد ۲۰ هزار و ۹۲۴ پرونده آن مختومه شده و منجر به صدور رای شده است.

حجت الاسلام حسینی خاطرنشان کرد: از مجموع پرونده‌های وارده به مراجع قضایی بیجار شش هزار و ۸۸۶ پرونده به دادگاه و هشت هزار و ۷۷۱ پرونده به دادسرا و پنج هزار و ۳۱۴ فقره پرونده به شورای حل اختلاف وارد شده است.

وی افزود: خوشبختانه بیش از ۸۸ درصد از ابلاغیه‌ها نیز در حوزه قضایی شهرستان بیجار بصورت الکترونیکی صادر می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان کردستان همچنین از حوزه قضایی بخش حسن آباد یاسوکند که در ۷۰ کیلومتری شهرستان بیجار و ۲۲۰ کیلومتری مرکز استان کردستان قرار دارد، بازدید کرد و از نزدیک در جریان مشکلات قضات و کارکنان آن حوزه قضایی قرار گرفت.

وی بر ضرورت مختومه نمودن پرونده‌های معوق و مسن تاکید کرد و اظهار داشت: در ۱۰ ماهه سال جاری تعداد ۲ هزار و ۴۰۶ فقره پرونده به دادگستری و شورای حل اختلاف این حوزه قضایی وارد شده که از این تعداد ۲ هزار و ۹۳۵ فقره آن مختومه شده است و همچنین بیش از ۹۰ درصد از ابلاغات این حوزه قضایی نیز بصورت الکترونیکی صادر می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: رییس کل دادگستری استان کردستان ابلاغ الکترونیک

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رییس کل دادگستری استان کردستان ابلاغ الکترونیک کل دادگستری استان کردستان قضایی شهرستان بیجار ابلاغیه ها حوزه قضایی پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۱۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد

بانک مرکزی اعلام کرد: به منظور گسترش تامین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از برات الکترونیکی (که طی بخشنامه شماره ۲۸۳۹۶۲‏‏/۰۰ مورخ ۲۹‏‏/۰۹‏‏/۱۴۰۰ به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده است) با تلاش‌های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه‌ای و فناورانه و با همکاری بانک‌های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در تاریخ سوم اردیبهشت ماه امسال عملیاتی شد و اولین برات الکترونیکی توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.

در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند به منظور تامین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام نمایند. لازم به ذکر است برات الکترونیکی سندی غیر کاغذی است که با درخواست برات‌دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده برات یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می‌شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن براتگیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

برخی از مزایای برات الکترونیکی عبارتند از:
- قابلیت انتقال در زنجیره‌های فعالیت‌های اقتصادی
- امکان صدور برات الکترونیکی تا سقف ۲۰۰ فروش سال گذشته بنگاه خریدار
- معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی
- امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر برات یا دو بار گردش در زنجیره

با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی در طول زنجیره‌های فعالیت آنها فراهم شده است. لازم به ذکر است که بر اساس بخشنامه مورخ ۲۶/۱/۱۴۰۳ بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور ۸۰ هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است که می‌تواند در کنار سایر ابزار‌های تامین مالی اعم از اوراق گام و تسهیلات نقش موثری در تحقق اهداف شعار سال ایفا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود
  • جذب ۵ قاضی و ۲۴ کارمند در دادگستری فلاورجان
  • بیجار از نبود هتل مناسب رنج می‌برد/ لزوم توسعه زیرساخت‌های فرهنگی
  • لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • دستگیری حفاران غیرمجاز در شهرستان سنندج
  • جذب نزدیک به ۴۰ قاضی برای تقویت کادر قضایی آذربایجان غربی
  • دادستان های استان گلستان جوانانی توانمند و انقلابی هستند
  • نخستین برات الکترونیکی صادر شد
  • نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد